Holdtræning

Efterår- og vintertræning 2023-2024
Uge 43-51 samt uge 1-13

Mandage kl. 18:30-19:30 CrossGym v. Trine

Onsdage kl. 17:30-18:30 TRX Suspension Training v. Charlotte 
Onsdage kl. 19-19:45  Stænger af stål og stærke baller v. Charlotte (kører uge 43-51)

Torsdage kl. 18:30-19:30 Høj puls og styrke v. Trine

Fredage i lige uger kl. 16-16:45 Fyraftenstræning v. skiftende instruktører

Lørdage kl. 8-9 CrossGym v. Charlotte

HOF anbefaler at deltage i min. 2 holdtræninger pr. uge for at få mest muligt ud af træningen. Derudover anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du er fysisk aktiv mindst 30 min. om dagen. Så aktiv at du bliver let forpustet og indimellem også forpustet.

Der er frit valg på alle hold, og du kan tilpasse træningen til din kalender. Unge under 18 år er velkomne til træning, når de følges med en voksen. Alle timer skal bookes via vores app. 

Se holdbeskrivelser nedenfor :o)

CrossGym - mandage og lørdage 

CrossGym gør dig stærk og du får mere overskud og energi i din hverdag.

Det er funktionel styrke- og konditionstræning med masser af smæk på. Vi laver både simple og udfordrende øvelser med variation, som presser dig og dine holdkammerater på udholdenhed og styrke. 

Programmet for timen er forskelligt fra gang til gang, men én ting er sikker; du vil blive udfordret på dit niveau med kredsløbstræning, styrke og smidighed. At konkurrere på tid mod dig selv eller andre er et vigtigt element i træningen. Det får dig til at yde lidt ekstra og booster motivationen. 

TRX Suspension Training - onsdage

TRX Suspension Training er en effektiv træningsmetode, hvor du kan få trænet hele kroppen. TRX træningen forbedrer din styrke, balance, smidighed og core-stabilitet. Kun med din egen kropsvægt som modstand.

Træningen foregår i en solid strop (ikke elastik). Når du laver øvelserne, bruger du en masse ekstra muskler for at holde balancen. Det betyder også, at du bruger alle de små muskler, som du normalt ikke får trænet ved mere traditionel styrke- og fitnesstræning. Med TRX for du derfor trænet alle muskler igennem hver gang, så hele din krop og ikke kun dele af den, bliver stærk og smidig. 

TRX er for alle - både begynder og øvede - idet træningen tilpasses individuelt. 

Stænger af stål og stærke baller - uge 43-51

Nyt hold på planen; Stænger af stål og stærke baller kører i en tidsbegrænset periode, hvor vi skal nørde i øvelser for understellet og ballerne. 

Fordele ved stærke ben og baller er bl.a.:
1. Hvis du er løber, får du en bedre og mere udholdende løbestil
2. Du bliver mere udholdende i hverdagens almindelige aktiviteter såsom cykling, trappegang mv.
3. Bedre kropsholdning, da ballemuskler holder bækkenet stabilt når du går, sidder og står
+ en masse andre lækre fordele

 Det blir tungt, det blir udfordrende og det blir helt sikkert noget du kan få pulsen op over. 

Høj puls og styrke

I timen skal pulsen presses til max og der arbejdes med styrketræning ind i mellem. Hele kroppen arbejdes igennem på en effektiv måde, så både din kondition styrkes, din forbrænding øges og du får en stærk krop. 

Fyraftenstræning - fredage i lige uger

Fredage i lige uger byder vi weekenden velkommen med en gang fyraftenstræning i 45 min. 

Der kan være skiftende instruktører og dermed også varierende program. Meld dig til og bliv overrasket. Vi garanterer 45 svedige minutter og masser af sjov.