Holdtræning

Sommertræning uge 15-26 og uge 32-41 ´23

Mandage kl. 17-18 Team Q - for kvinder i og omkring overgangsalderen v. Charlotte NYT HOLD (OBS start 17/4)
Mandage kl. 18:30-19:30 CrossGym v. Trine

Onsdage kl. 17:30-18:30 TRX v. Charlotte 
Onsdage kl. 19-20 Mandehørm v. Carsten
Onsdage kl. 19:10-20:15 ca. FitnessRun v. Trine NYT HOLD

Fredage kl. 16-17 Godteposen (på udvalgte datoer med skiftende instruktører)

Lørdage kl. 8-9 CrossGym v. Charlotte


Der er frit valg på alle hold, og du kan tilpasse træningen til din kalender. Unge under 18 år er velkomne til træning, når de følges med en voksen. Alle timer skal bookes via vores app. 

Se holdbeskrivelser nedenfor :o)

Team Q - for kvinder i overgangsalder (start 17/4-19/6 = 10 gange)

Team Q er et 10 ugers forløb for kvinder i og omkring overgangsalderen. Vi holder fokus på alt det, vores krop har behov for, så vi holder knogler, muskler, led og bækkenbund stærke og sunde. 

Lad det være sagt med det samme; vi kan ikke træne overgangsalderen væk, men vi kan lindre rejsen. Kroppen får brug for en anden form for træning, hvor hormonerne falder drastisk, og knogler og muskler skrumper. Den rette træning kan være med til at mindske generne fra overgangsalderen, både i forhold til hedeture, ømme led og ikke mindst humøret. 

Træningen vil bestå af moderat styrketræning, let pulstræning, balance og smidighed. 

 Alle kvinder - uanset niveau - kan deltage på holdet. 

CrossGym - mandage og lørdage 

CrossGym gør dig stærk og du får mere overskud og energi i din hverdag.

Det er funktionel styrke- og konditionstræning med masser af smæk på. Vi laver både simple og udfordrende øvelser med variation, som presser dig og dine holdkammerater på udholdenhed og styrke. 

Programmet for timen er forskelligt fra gang til gang, men én ting er sikker; du vil blive udfordret på dit niveau med kredsløbstræning, styrke og smidighed. At konkurrere på tid mod dig selv eller andre er et vigtigt element i træningen. Det får dig til at yde lidt ekstra og booster motivationen. 

TRX Suspension Training - onsdage

TRX Suspension Training er en effektiv træningsmetode, hvor du kan få trænet hele kroppen. TRX træningen forbedrer din styrke, balance, smidighed og core-stabilitet. Kun med din egen kropsvægt som modstand.

Træningen foregår i en solid strop (ikke elastik). Når du laver øvelserne, bruger du en masse ekstra muskler for at holde balancen. Det betyder også, at du bruger alle de små muskler, som du normalt ikke får trænet ved mere traditionel styrke- og fitnesstræning. Med TRX for du derfor trænet alle muskler igennem hver gang, så hele din krop og ikke kun dele af den, bliver stærk og smidig. 

TRX er for alle - både begynder og øvede - idet træningen tilpasses individuelt. 

Mandehørm - onsdage

Holdet er et træningsfællesskab kun for mænd. Træningen er forskellig fra gang til gang og er et fedt mix af styrketræning, crossfitøvelser, puls, core og masser af mobilitet, så vi kan få den stive krop gjort smidig og lækker. Det er udfordrende, hårdt, temmelig sikkert beskidt og helt aldeles sjovt. 

Alle (mænd) kan være med uanset niveau, da vi kan graduere øvelserne og tilpasse dem til dit aktuelle niveau. Holdet er ikke tidsbegrænset, så nye deltagere kan hele tiden melde sig på. 

Timen afsluttes med socialt samvær over en øl eller vand. 

FitnessRun - onsdage

FitnessRun er et af sæsonens nye tiltag hvor Trine styrer løjerne. Vi tager på tur ud i det fri og skruer lidt op for tempoet. Vi krydrer løberiet med styrketræning og bruger naturens redskaber.

Man behøver ikke være en habil løber for at være med, da vi har flere stop undervejs. Måske dette er skubbet til at komme i gang med at løbe, også en længere strækning. 

Det bliver en time med puls, styrke og garanti for sved på panden. 

Godteposen - udvalgte fredage

På udvalgte fredage vil skiftende instruktører eller gæsteinstruktører stå klar med et superskarpt program. Vi kan ikke skrive så meget mere om holdet, så du må bare lade dig overraske og se hvad der sker.

Tør du??? Vi garanterer røde kinder, svedige armhuler og gode grin.....