Holdoversigt - uge 1-12/2022

Mandag: XFit kl. 18:30-19:30

Tirsdag: Åben Træning kl. 16-19
Tirsdag fra uge 3: Outdoor Bootcamp kl. 18:30-19:30

Onsdag: TRX kl. 17:30-18:30

Fredag: Åben Træning kl. 15-17

Lørdag: TRXfit kl. 8:00-9:00

Hos Holm Outdoor Fitness sikrer vi god afstand og afspritning af alt brugt udstyr. Vi passer nemlig godt på hinanden! 

XFit - for alle som vil udfordres

XFit (Crossfit) er en sjov og udfordrende måde at træne på. En time er typisk opbygget omkring elementer fra mange forskellige sportsgrene som fx vægtløftning, gymnastik og udholdenhedssport. De forskellige elementer sættes sammen så du udfordres på din styrke, kondition, koordination og evne til at presse dig selv.


Alle, uanset køn/alder/niveau kan træne sammen, da alle øvelser kan skaleres således den enkelte føler sig godt tilpas.

Outdoor Bootcamp uge 3-12/2022

Uanset hvad dit formål og dit udgangspunkt er, så er Outdoor Bootcamp for alle der ønsker at have træning til at være en fast del af hverdagen eller genoptage en god træningsrutine.
Vi har plads til dig der er helt "grøn" eller dig der savner et kærligt spark til at komme godt i gang med træning i et fællesskab ud over det sædvanlige. 

Vi træner - naturligvis - udendørs, så tag tøj på efter vejret og din træner vil sørge for et udfordrende, sjovt og svedigt program med masser af power og højt humør. 

Outdoor Bootcamp er et lukket hold, hvor vi deler erfaringer og gode råd. Vi træner fast sammen én gang om ugen med egen kropsvægt og redskaber som bla. håndvægte, TRX slynger, kettlebells osv. Du behøver ikke have kendskab til de forskellige redskaber og termer, dem skal vi nok fortælle om undervejs i forløbet.

Bemærk: anden holdtræning kan ikke benyttes i forløbet.

TRX suspension training

TRX - står for Total Body Resistance Exercise.

Det fantastiske ved slyngetræning er, at det er din egen kropsvægt der er basis for hele sværhedsgraden af din træning. Jo mere din vinkel fra fx dine fødders placering til håndtagene øges, jo større belastning opnås pga. tyngdekraften. Dvs. man kan på kort tid ændrebelastningen ved blot at ændre sine fødders placering.

TRX træning er især effektivt til at træne corestabilitet og -styrke, men kan også anvendes til en effektiv styrketræning.

På en TRX time kan både begynderen og den mere trænede være med, idet øvelserne tilpasses den enkelte..


TRXfit

Vi tager det bedste fra de verdener - TRX og Crossfit - og mikser sammen.

Vi arbejder på små hold og arbejder på forskellige fede stationer. 

Holdet vil være med en god intensitet og du vil blive presset på koordination, styrke, puls og balance.


Åben Træning


Til Åben Træning står salen og det udendørs område til fri disposition. 
Der står en tavle med et program som er lige til at gå til, eller lav dit eget program.

Musikken spiller og du kan give den max gas med fx. Airbike, squatstativ med OL-stænger, stepmaskine, masser af kettlebells, dumbbells, bolde osv. Du kan slå på dæk, gå/løbe på trapper eller svinge dig i TRX slyngerne. 

Så hvad venter du på? Som medlem med klippekort, koster det et klip. Ikke-medlemmer smider 2 guldmønter a 20 kr, samt tilmelder sig på sms 53806048. Tilmelding ER nødvendigt.