ANBEFALINGER

Læs her hvad medlemmer og klienter siger om Holm Outdoor Fitness...

MAL

Charlotte kan motivere, inspirere og ved hvornår hun skal støtte og hvornår der er mere at presse af. Træningen er for ALLE og man kan starte fra 0 og være sikker på at blive både sund, stærk og glad. Træningen er meget varieret og der er en varm, rar, legende og humoristisk atmosfære på holdende: ALLE er velkomne og bliver taget godt imod på det niveau man nu engang starter på. Jeg sender mine største anbefalinger om simpelthen at komme igang. Jeg skrev bare til Charlotte og så kom den første aftale i kalenderen! Naturen er den smukke, dejlige ramme for alt træning. Så det er også en pause fra arbejdet, kontoret, huset og computeren, hvor man kommer helt tilbage til naturen, vejret og de skiftende årstider. Charlotte er den bedste træner jeg nogensinde har haft! 


*****

MS

- selvom udgangspunktet er noget begrædeligt - så er set upp'et og Fru Holm enestående... er V I L D med - det 10 bøffer herfra

MJK og NJK

Det er aldrig kedeligt at træne hos HOF. Som par, tæt på pensionsalderen, har vi valgt at at træne hos Charlotte.
Her er en uformel stemning, et herligt fællesskab og de afvekslende udfordringer tager vi "i stiv arm", med smil på læben og sved på panden. Ingen kan alt - alle kan noget!


Vi vil gøre vores bedste, for at holde os "fit" længst muligt. Det synes vi, vi skylder vores børn og børnebørn, og ikke mindst os selv.

*****

BF

Tak for et super forløb 🤗
Det var en stor overvindelse, først at kontakte dig og siden troppe op og få den indledende snak omkring det jeg havde brug for. Vi fik lavet en slagplan og gik i gang den efterfølgende uge.
 Mit udgangspunkt var grundet operation for diskusprolaps og div. skavanker og alt for mange kilo hængende, at få styrket hele kroppen for at undgå smerter med jævne mellemrum.
Du har troligt stillet op 2 gange ugentligt, for at jeg har kunnet træne og styrke min krop. Trods snestorm, 12 graders frost og 15 cm sne altid med et smil og udendørs i denne coronatid 🥶 

Jeg er på det personlige plan kommet igennem forløbet på 20 timer med en meget styrket krop og en endnu større energi i det daglige, og 11 kg. lettere,  trods at jeg ikke har gjort det helt store på det felt. Så med dine egne ord, ja du kan være træls når du motiverende lige råber, lidt mere, kom så, giv det sidste. 

Du har med din humor og motiverende væremåde, været en kæmpe inspirationskilde i mit forløb. Så de kraftigste og varmeste anbefalinger til andre som "bare" vil have lidt mere energi eller styrke.