ANBEFALINGER

Læs her hvad medlemmer siger om Holm Outdoor Fitness...

M

Charlotte kan motivere, inspirere og ved hvornår hun skal støtte og hvornår der er mere at presse af. Træningen er for ALLE og man kan starte fra 0 og være sikker på at blive både sund, stærk og glad. Træningen er meget varieret og der er en varm, rar, legende og humoristisk atmosfære på holdende: ALLE er velkomne og bliver taget godt imod på det niveau man nu engang starter på. Jeg sender mine største anbefalinger om simpelthen at komme igang. Jeg skrev bare til Charlotte og så kom den første aftale i kalenderen! Naturen er den smukke, dejlige ramme for alt træning. Så det er også en pause fra arbejdet, kontoret, huset og computeren, hvor man kommer helt tilbage til naturen, vejret og de skiftende årstider. Charlotte er den bedste træner jeg nogensinde har haft!

M

- selvom udgangspunktet er noget begrædeligt - så er set upp'et og Fru Holm enestående... er V I L D med - det 10 bøffer herfra


*****


M og NJ

Det er aldrig kedeligt at træne hos HOF. Som par, tæt på pensionsalderen, har vi valgt at at træne hos Charlotte.
Her er en uformel stemning, et herligt fællesskab og de afvekslende udfordringer tager vi "i stiv arm", med smil på læben og sved på panden. Ingen kan alt - alle kan noget!


Vi vil gøre vores bedste, for at holde os "fit" længst muligt. Det synes vi, vi skylder vores børn og børnebørn, og ikke mindst os selv.