Anbefalinger

MI

Personlig træning med Charlotte får 5 ud af 5 stjerner, ⭐⭐⭐⭐⭐ Efter år med tilbagevendende depressioner, især om vinteren, er det nu lykkes, at blive sat ned i antidepressiv medicin, fordi jeg er begyndt til personlig træning hos Charlotte.
Træningen i sig selv har så meget positiv effekt på min stemning, at jeg kan undvære halvdelen af min lægeordineret medicin. Jeg ville ønske man ikke kun fik "lykkepiller" på recept, men samtidig en recept til et træningsforløb🤞.
Den regelmæssige træning gør, at jeg mentalt er mere i balance og mere udvidet. Således er jeg ikke kun kommet i bedre fysisk form, men også i bedre mental form. De ugentlige små sejre, ved hver gang at kunne flytte egne grænser giver et kæmpe boost i selvtilliden. De dage jeg ikke træner, mærker jeg motionen ved, at jeg fx sover meget bedre og er mindre irritabel.
Jeg kan varmt anbefale et træningsforløb hos Charlotte, for at styrke ens mentale sundhed. 🍀💪 

HK

10 uger i fremdrift
I sensommeren '21 kom jeg til Charlotte med et beskedent ønske om øget kropsbevidsthed; om igen at kunne mærke min krop og muskler. Det fik jeg - og meget mere end det. Forud for mit personlige forløb havde jeg dyrket løbetræning og følte, at jeg havde brug for mere helhedsorienteret træning. Sideløbende med min træning har jeg trænet på Charlottes outdoorfitness-hold en til to gange om ugen.
Hvordan er Charlotte som personlig træner? Charlotte tager udgangspunkt i dig! Måske tænker du, ja, selvfølgelig gør hun det. Eller måske tænker du, at personlig træning er noget med en træner, som står og råber dig ind i hovedet, hvis ikke du præsterer maksimalt hver gang. Charlotte "skubber" til dig, der hvor du er på dagen - og det er virkelig rart på dage, hvor man er helt kvæstet og uden motivation. For livet går op og ned - vi har dage med overskud og dage, hvor det er flot, at vi overhovedet kom ud af sengen.
Charlotte favner dig, der hvor du er - og skubber dig i den rigtige retning, så du oplever fremgang også på de dage, hvor hovedet er allermest til sofa, slik og Netflix.
Hvad har jeg lært? Jeg har lært, at jeg kan langt mere end jeg tror. At en del af kampen også sker i hovedet, som blokerer for hvad jeg kan præstere. At det sjældent virkelig er så hårdt, som jeg tror - i de 30 sekunder, som øvelsen varer. Efter hver træning har jeg tænkt: Jamen det kunne jeg da sagtens!
Er du i tvivl, om Charlotte kan gøre en forskel for dig? Det er jeg ikke. Jeg gik fra en sensommer med 12 kg i squat til et efterår med 75 kg dødløft - en præstation, som Charlotte satte rammerne for, og som jeg er stolt og taknemmelig over at have opnået.
Tak, Charlotte!

*****

MAL

Charlotte kan motivere, inspirere og ved hvornår hun skal støtte og hvornår der er mere at presse af. Træningen er for ALLE og man kan starte fra 0 og være sikker på at blive både sund, stærk og glad. Træningen er meget varieret og der er en varm, rar, legende og humoristisk atmosfære på holdende: ALLE er velkomne og bliver taget godt imod på det niveau man nu engang starter på. Jeg sender mine største anbefalinger om simpelthen at komme igang. Jeg skrev bare til Charlotte og så kom den første aftale i kalenderen! Naturen er den smukke, dejlige ramme for alt træning. Så det er også en pause fra arbejdet, kontoret, huset og computeren, hvor man kommer helt tilbage til naturen, vejret og de skiftende årstider. Charlotte er den bedste træner jeg nogensinde har haft! 


*****

MS

- selvom udgangspunktet er noget begrædeligt - så er set upp'et og Fru Holm enestående... er V I L D med - det 10 bøffer herfra

MJK og NJK

Det er aldrig kedeligt at træne hos HOF. Som par, tæt på pensionsalderen, har vi valgt at at træne hos Charlotte.
Her er en uformel stemning, et herligt fællesskab og de afvekslende udfordringer tager vi "i stiv arm", med smil på læben og sved på panden. Ingen kan alt - alle kan noget!


Vi vil gøre vores bedste, for at holde os "fit" længst muligt. Det synes vi, vi skylder vores børn og børnebørn, og ikke mindst os selv.

*****

BF

Tak for et super forløb 🤗
Det var en stor overvindelse, først at kontakte dig og siden troppe op og få den indledende snak omkring det jeg havde brug for. Vi fik lavet en slagplan og gik i gang den efterfølgende uge.
 Mit udgangspunkt var grundet operation for diskusprolaps og div. skavanker og alt for mange kilo hængende, at få styrket hele kroppen for at undgå smerter med jævne mellemrum.
Du har troligt stillet op 2 gange ugentligt, for at jeg har kunnet træne og styrke min krop. Trods snestorm, 12 graders frost og 15 cm sne altid med et smil og udendørs i denne coronatid 🥶 

Jeg er på det personlige plan kommet igennem forløbet på 20 timer med en meget styrket krop og en endnu større energi i det daglige, og 11 kg. lettere,  trods at jeg ikke har gjort det helt store på det felt. Så med dine egne ord, ja du kan være træls når du motiverende lige råber, lidt mere, kom så, giv det sidste. 

Du har med din humor og motiverende væremåde, været en kæmpe inspirationskilde i mit forløb. Så de kraftigste og varmeste anbefalinger til andre som "bare" vil have lidt mere energi eller styrke.